Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

4000 TL Sistem Toplama Sayfa 2

4000 TL Sistem Toplama Sayfa 2

Çocuk profili ile eğitim, ödev, bankacılık uygulamaları, alışveriş, müzik-oyun-eğlence, haber, e-posta, resmi ve kamu bettilt giriş, tatil, özel şirketler, eğitim kurumları, e-devlet gibi pek çok farklı türden siteye erişebilirsiniz. Güvenli İnternet Hizmeti, sizi internetteki muhtemel zararlı içeriklerden koruyan ücretsiz ve kullanımı kolay bir sistemdir. İşyerim ADSL Paketinizi sitemizden hemen satın alın, ücretsiz olarak sözleşmenizi (ve tercih ettiyseniz modeminizi) adresinize getirelim. 4) YUI ve tedarikçilerinin ilgili kanunları veya Sözleşmeyi ihlal etmeniz nedeniyle herhangi bir zarara uğraması durumunda, YUI’yu ve tedarikçilerini bundan kaynaklanan zararlar ve (veya) masraflar için tazmin edeceksiniz. 3) Ürünü, sunucuya aşırı yüklenmeye neden olacak şekilde otomatik olarak kötü niyetli olarak kullanmak veya web sunucusuna ve diğer şekillerde ağ bağlantılarına müdahale etmek veya bunlara zarar vermek. 2.1 YUI size, YUI Control aracılığıyla YUI ve tedarikçilerinin akıllı platformundaki akıllı terminallere erişebileceğiniz ve akıllı ekipmanlar arasında bağlantı kurabileceğiniz akıllı yaşam ekipmanı yönetim servisleri sunar. Servis içeriği, akıllı ekipman yönetimi, sahne bağlantısı ve analiz raporu vb. Bu tür işlevler, kullanıcıların taleplerindeki değişikliklere veya servis tedarikçisinin kararına göre optimize edilebilir veya değiştirilebilir ve düzenli ve düzensiz bakım nedeniyle servis sunumu askıya alınabilir. Türk Telekom® markası, Türk Telekom Grubu şirketleri ortak markasıdır. Kota Bilgilendirme servisinden yararlanmak için aşağıdaki kanallardan başvuruda bulunabilirsiniz.

IPhone cihazınızdan App.Store’da yer alan Online İşlemler uygulamasını seçerek uygulamayı ücretsiz indirebilir ya da wap.Türk Telekom.com.tr adresinden wap uygulamasına erişebilirsiniz. Mevcut internet müşterileri diğer hizmet türleri ile sunulan internet paketlerine geçiş yapabilir. Geçiş durumunda hizmet türüne bağlı olarak ek ücretler oluşabilecektir. Hat dondurma işlemini yapmış abonelerin taahhüt dolma zamanı, kullandığı hat dondurma süresi kadar ötelenir. İnternet ve Alo paket birlikte dondurulduğunda, hat dondurma kalan gün sayısı hangi üründe küçük ise, o kadar gün hat dondurulabilir. Aşağıda belirtilmiş olan nedenlerden dolayı geçici olarak internet erişimine ihtiyaç duymayan abonelerimizin, faydalanacağı bir hizmettir.

  • Böyle bir ticari işlem gerekliyse, YUI’dan önceden yazılı yetki ve izin alınacaktır.
  • Uygulama çok yakında birden fazla platformda çalışabilir olacak.
  • Güncelleme için aktivasyon e-postası, e-posta adresime ulaşmadı.

Modeminizi onarım için ilgili modem firmasına iletmeniz gereken durumlarda modem firmasının anlaşmalı olduğu kargo firması üzerinden ücretsiz gönderim yapabilirsiniz. Firmaya gönderdiğiniz arızalı modeminizin durumunu tedarikçi firmanın Arıza Takip sayfasından kontrol edebilirsiniz. Yaşadığınız sorunun hattınızla ilgili olduğunun anlaşılması halinde durum ilgili teknik ekiplerimize aktarılacak ve sorununuz en kısa sürede çözülecektir. Sorununuzun ADSL hattınızdan kaynaklanmadığı durumlarda kullandığınız modem tedarikçi firmalarının Çağrı Merkezi numaralarına yönlendirileceksiniz. FUSIPTAL boşluk fatura hesap numarası yazıp 6606’ya SMS göndererek veya aşağıdaki kanallardan iptal başvurusunda bulunabilirsiniz. GUNCEL boşluk fatura hesap numarası yazıp 6606’ya SMS göndererek veya aşağıdaki kanallardan güncel fatura tutarınızı öğrenebilirsiniz. Türkiye’nin her yerinde internet aboneliğinin nakil işlemi yapılabilmektedir. 9.6 YUI ve diğer kullanıcılar, Sözleşmedeki şartları ihlal etmenizden kaynaklanan kayıplara maruz kalırsa, tüm tazminat sorumluluklarını üstlenmelisiniz. 2) YUI, kanunları ihlal eden veya başkalarının yasal haklarını ihlal eden veya lisanslı yazılımı kullanırken tarafınızca verilen Sözleşmeyi ihlal eden bilgileri doğrudan siler. 3.4 Lisanslı yazılımın sadece ticari olmayan amaçlarla kullanılabileceğini ve lisanslı yazılımın kurulması, uygulanması ve çalıştırılmasının yasak olduğunu kabul etmektesiniz. Böyle bir ticari işlem gerekliyse, YUI’dan önceden yazılı yetki ve izin alınacaktır.

Eğer ‘Türk Telekom Tek Şifre’ hesabınız varsa, bu hesabı kullanarak da giriş yapabilirsiniz. Katılımcı yarışmaya katılmakla, hediyelerin ulaştırılması için gerekli olan isim, soy isim, telefon numarası, adres ve benzeri kişisel bilgilerinin; Türk Telekomünikasyon A.Ş. Tarafından bu amaçla sınırlı olmak üzere işlenmesine izin vermiş sayılacak. İkramiye kazanan katılımcıların 15 gün içinde bilgilerini paylaşmaları gerekmektedir. Kampanyaya Muud Müzik (instagram.com/muudmuzik) internet sitesinden yapılan katılımlar ücretsizdir. Size göndermeye çalıştığımız aktivasyon e-postası, e-postanızdaki bir spam veya toplu posta filtresine takılmış olabilir. E-postayı bu klasörlerde bulamıyorsanız, Türk Telekom-kullanici-hesabi@Türk Telekombilgilendirme.com.tr adresini adres defterinize veya filtrenizin izin verilenler listesine ekleyiniz.

Hat dondurma hizmetinde 180 günü aşmayacak şekilde 2 parça halinde faydalanılabilir. Yapılacak olan Hat Dondurma işlemi için toplamda 300 TL (tüm vergiler dahil) faturanıza 6 ay boyunca aylık 50 TL olarak yansıtılacaktır. Hem kurumsal hem bireysel müşteriler internet aboneliği nakil işlemini gerçekleştirebilir.Kurumsal müşteriler nakil başvurusunda bulunurken , kurumsal yetkili kişinin/kişilerin kimliklerini ibraz etmesi gerekmektedir. Ayrıca kurumsal müşterilerin internet ek hizmet talep/değişiklik formu doldurulması gerekmektedir. YUI, Sözleşmeyi esaslı olarak ihlal etmeniz durumunda uygulama lisansını feshedecektir. Servis Sözleşmesi (buradan sonra“Sözleşme”olarak anılacaktır) siz ve YUI tarafından imzalanmıştır. YUI Gizlilik Politikasını ve diğer içerikleri içerir (ancak bunlarla sınırlı değildir). Değişiklik olması durumunda YUI, lisanslı yazılım aracılığıyla herhangi bir bildirimde bulunmaksızın bir mesaj göndererek duyuru yapacaktır. Duyurunun ardından, değiştirilen sözleşme ve kurallar, onayınız için size herhangi bir bildirimde bulunulmaksızın otomatik olarak Sözleşmenin bir parçası haline gelir.

8.4 YUI tarafından geliştirilmeyen ve piyasaya sürülmeyen veya YUI tarafından geliştirilmeyen ve piyasaya sürülmeyen, yazılımdan türetilen diğer lisanslı yazılımlar yasa dışı yazılımdır. Bu tür yazılımların indirilmesi, kurulması ve kullanılması öngörülemeyen risklere neden olabilir. YUI, yasal sorumluluklardan ve burada ortaya çıkan anlaşmazlıklardan ari olacaktır ve YUI, uygulama lisansını ve/veya diğer tüm servisleri askıya alma veya sonlandırma hakkına sahip olacaktır. 1) YUI, yukarıdaki standartların ihlaline dahil olup olmadığınızı belirleyecek ve tespit sonuçlarına göre uygulama lisansınızı askıya alacak veya feshedecek veya sözleşmelere göre başka kısıtlamalar uygulayacaktır. 3.3 Yazılım uyarlama platformu ve terminallerindeki sınırlamalar nedeniyle, lisanslı yazılımı yalnızca yetkili sistem platformu ve terminalinde kullanabilirsiniz. Lisanslı yazılımı başka bir terminal ekipmanına kurarsanız, donanım veya yazılım işlevinize zarar verebilir. 1.2 Servisler, YUI ve tedarikçileri tarafından sizin için sağlanan servislere atıfta bulunur. Bu servisleri, lisanslı yazılım ile mobil terminalde kullanabilirsiniz. Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu takip ediniz. Türk Telekom Kota Sorgulama uygulaması ile kota kullanımınızı sorgulayabilir, bu ay kaç GB daha kullanım hakkınız olduğunu görüntüleyebilirsiniz.

Bu nedenle, özellikle de ADSL gibi asimetrik hız ile bağlanılan bir bağlantıda, upload trafiği yoğun olarak kullanıldığında alındı onayları aksayabilir ve bu da download hızında yavaşlamaya yol açabilir. İçinde bulunulan ay içerisinde paket değişikliği max üç kez yapılabilmektedir. Bu limit dolduğu takdirde farklı bir pakete geçiş işlemi için bir sonraki ay beklenmelidir. Uygulamada mevcut paket değiştirildiğinde paket değişikliği anında gerçekleştirilmekle birlikte faturaya takip eden ay yansıyacaktır. Türk Telekom HİPERNET paketlerine geçişlerde ek ücret yansımamaktadır (Türk Telekom Yalın HİPERNET paketleri için yukarıda belirtilen ücretler yansıyacaktır). İnternet paketinin hızı, kullanıcının kullanım sıklığına göre değişmemektedir. ADSL, İnternet kullanıcılarına sayısal teknolojinin sağladığı tüm olanakları sunar. Sayısal teknoloji farkıyla İnternet üzerinden eş zamanlı ses ve görüntü aktarımına olanak sağlar.

Leave a Comment

0.0/5